1:1 Business Boost Livedag

GEEF JE BUSINESS EN JE MINDSET EEN FLINKE BOOST IN 1 DAG!

 

Misschien heb je het perfecte plaatje al best goed in je hoofd zitten. Je hebt zin in de volgende stap en je staat te trappelen om aan de slag te gaan om jouw bedrijf te laten groeien.

En toch… gebeurt het steeds maar niet. Je hebt het gevoel dat je vastzit, dat je steeds maar op dezelfde dingen blijft hangen. 

Diep van binnen weet jij wel dat je jezelf tegenhoudt. Dat je het toch wat lastiger of spannender vindt dan dat je zelf wil toegeven. 

Je verzint onbewust allerlei excuses om jezelf maar niet onder ogen te hoeven komen. 

Weet je wat jij nodig hebt?

Jij hebt een zetje in de rug nodig, een stok achter de deur, en een goedbedoelde en liefkozende schop onder je hol!

JIJ HEBT DE 1:1 BUSINESS BOOST LIVEDAG NODIG!

Jij denkt te weten wat je wil, hoe je dat moet doen en welke stappen je moet zetten. Maar ben je daar wel echt zo zeker van? Want als dat de juiste weg is voor jou, hoe kan het dan dat je nog niet de juiste stappen hebt kunnen zetten?

Wat zit daar nog onder? Welke overtuigingen heb je nog die jou tegenhouden? Welke weerstand voel je wanneer je denkt aan de stappen die je wil zetten? Kortom, wat houdt je tegen?

Wanneer je niet aan de slag gaat met deze punten, blijf je je eigen ontwikkeling tegenhouden en zul je nooit op de plek komen waar je zo graag naar toe wil;

 

JOUW DROOMBEDRIJF!

De livedag

Waar wordt jij nou echt blij van? Waar zit jouw passie? Wat is jouw missie in deze wereld? Dat zijn de eerste vragen die we gaan beantwoord. Want deze antwoorden bepalen de weg die jij mag inslaan.

We duiken dieper in de overtuigingen, weerstand en patronen die jij hebt en op welke manier deze invloed hebben op waar je nu staat en waar je naartoe wil.

Daarna werken we aan jouw strategie. Welke doelen wil je behalen, welke stappen kun je daarvoor zetten en vooral: wat past bij jou? Want wat voor de één goed werkt, hoeft voor de ander niet de weg te zijn. 

Aan het einde van de dag ga jij naar huis met een boel inzichten, een strategisch actieplan en een flinke dosis motivatie!

In het kort:

ღ Livedag op een inspirerende, goed bereikbare locatie
ღ Inclusief een lekkere en gezonde lunch
ღ Een dag vol inzichten en stokken achter de deur
ღ Je gaat naar huis met een kick-ass actieplan!
ღ Online chech-up call via Zoom na ongeveer 1 maand

Wil jij:

Nu écht stappen gaan zetten?
Afrekenen met de overtuigingen die jou niet meer dienen?
Inzicht in wat voor jóú de beste strategie is?
Een goeie ‘kick under the ass’?
Jouw business eindelijk die boost geven die het verdient?

Stel je vraag!

13 + 3 =