Laat niets meer in
de weg staan van
jouw missie!

LEEF JE LEVEN EN RUN JE BUSINESS VOLGENS JOUW EIGEN VOORWAARDEN

 

Ik weet dat je het zelf wel al aanvoelt. Dat je meer te doen hebt op deze bol. Je voelt het aan alles wat je doet. Dat je meer kunt, meer te bieden hebt, dat er meer in jou zit dan wat je er nu uit laat komen. En dat je jouw klanten op zo’n hoger niveau kunt helpen dan wat je nu doet..

Ik snap je wel.

Je bent de standaard weg gegaan. School, opleiding, werk, huisje boompje beestje. En ergens op die weg heb je al besloten om het toch anders te gaan doen. Om te gaan ondernemen. Je droom te volgen. Balans en vrijheid te creëren.

En je bedrijf zoals het nu staat doet het eigenlijk wel goed. Jouw antwoord als mensen vragen hoe het met je bedrijf gaant: “Druk! Ik ben lekker bezig”. En het is ook wel echt druk zo, met alles wat je moet doen. Werken, je klanten tevreden houden, je socials bijhouden, en daarnaast je gezin managen, je huishouden doen, en je vrienden en familie bijhouden. Je bent veel te druk om er bij stil te staan of je het juiste pad bent ingeslagen. Tenminste dat vertel je jezelf. Want eigenlijk is het retespannend om daar over na te denken. Want dan moet je jezelf aan gaan kijken. En dat is eng.

Je bent gaan ondernemen in je eigen bedrijf omdat je het op je eigen manier wilde doen. Niet meer volgens de regels van de baas, in je 9 tot 5 baan. Je eigen regels bepalen, je eigen klanten aantrekken, en écht iets kunnen betekenen voor je klanten.

Maar eigenlijk is het nu niet je baas, maar zijn het je klanten die jouw regels bepalen. Je werkt jezelf een slag in de rondte om iedereen tevreden te houden. Dus eigenlijk ben je helemaal niet zo blij. De balans en die vrijheid die je jezelf beloofd hebt toen je begon met ondernemen is ver te zoeken. 

Je hebt hier weleens over met de mensen die dichtbij je staan, maar daar kun je je ei ook niet echt kwijt. ‘Hoezo, het gaat toch goed?’, ‘Je hebt toch werk genoeg?’, ‘Waarom zou je je aanbod aanpassen, dadelijk raak je klanten kwijt’ en ‘Zou je dat nou wel doen?’.

Dus ga je maar gewoon door met wat je nu doet. Maar je voelt het niet meer. Althans, bij wat je nu doet. Die passie en dat vuur, je voelt dat dat ergens anders zit. Je hebt veel meer te vertellen dan wat je nu doet. Jij kunt je klanten zoveel meer bieden! Je voelt het in iedere vezel van je lijf! 

Maar wanneer je daar over nadenkt in de korte tijd die je over hebt, voel je al gauw de twijfels.
ღ Kan ik dat wel?
ღ Ik zou niet weten waar ik moet beginnen…
ღ Zou daar wel iemand op zitten te wachten?
ღ Moet ik dat wel doen?
ღ Kan ik daar wel genoeg mee verdienen?
ღ Ik heb nu toch een inkomen. Straks lukt het niet en ben ik dat kwijt…
ღ Wat zullen anderen wel niet van me denken als ik weer wat anders ga doen…

Maar wat wil je nou écht, vrouw?

Want niemand heeft als missie
om ‘lekker bezig te zijn’

 

Hoe zou het voor je zijn als…

Je eindelijk jouw missie kunt uitdragen in je bedrijf?

De missie die je zo diep voelt maar die je voorheen niet tot uiting kwam in jouw werk.

Je iedere dag blij opstaat...

…omdat je het leukste werk van de wereld mag doen? En je vol energie aan je dag begint, omdat je je voor de leukste klanten mag inzetten.

Je met een duidelijk actieplan naar jouw doelen toe kunt werken?

Geen ‘ik doe maar wat’ meer, maar een duidelijk plan en een duidelijke strategie waardoor je bedrijf gaat lopen als nooit tevoren.

Je eindelijk af kunt stappen van uurtje-factuurtje...

…en een stuk meer gaat verdienen? Wanneer je de financiële kant van je bedrijf goed kent en daar op kunt sturen.

Jij je beperkende overtuigingen kent én herkent?

Zodat je hier niet meer op blokkeert en niets jouw persoonlijke en zakelijke groei meer in de weg staat!

Je met het volste vertrouwen achter jouw diensten kunt staan...

…en zonder moeite je klanten kunt overtuigen dat ze jóu nodig hebben?

Je jouw bedrijf volgens jouw agenda en voorwaarden kunt runnen?

Zodat je eindelijk de balans en vrijheid vindt waar je zo naar op zoek was. 

In 4 maanden tijd ga je ontdekken wat jou drijft, waar je passie ligt en wat je missie is. Eén van de belangrijkste dingen in persoonlijke ontwikkeling is je mindset. Hoe ga jij met dingen om? Hoe kijk je naar je werk, naar je klanten en naar je omgeving? Welke overtuigingen staan je in de weg? Pas wanneer je dat duidelijk hebt kun je echte stappen gaan zetten.

Jouw mindset is natuurlijk niet het enige waarmee we aan de slag gaan. Want zonder een duidelijke strategie kom je nergens. Je kunt wel naar Rome willen lopen, maar als je de weg niet weet is de kans klein dat je daar ook daadwerkelijk aankomt.
Dus een actieplan is onmisbaar. In kleine stukjes, zodat het ook
echt reëel en uitvoerbaar is.

En hoe ga je het financieel doen? Want je kunt wel een omzet van een ton willen, maar als je vervolgens alles weer uitgeeft aan hoge kosten en belastingen dan heb je aan het eind van de rit nog niets verdiend. Dus ik leer je hoe je anders naar je financiële administratie kunt kijken, zodat je ook echt een mooie winst overhoudt!

ღ Trajectduur van 4 maanden
ღ In de eerste maand een dag live op locatie samen werken aan jouw traject
ღ Eéns per 3 weken een online sessie
ღ Eéns per week een check-up

Ben jij er klaar voor om…

De touwtjes weer zelf in handen te nemen?

De klanten aan te trekken waar jíj mee wil werken?

Precies de juiste woorden te kunnen gebruiken om jouw boodschap te verspreiden?

Impact te maken op jouw klanten en iedereen om je heen?

Te ondernemen in volledige balans, vrijheid én blijheid?

Stel je vraag!

7 + 10 =