Over Suus

Sinds enkele jaren ben ik zelf ondernemer. Maar ervaring met ondernemers heb ik al heel lang. Ik ben 11 jaar werkzaam geweest als assistent accountant en heb in die tijd veel geleerd over de financiële kant van het vak van ondernemen. En doordat ik verschillende succesvolle ondernemers in mijn directe familie heb, kreeg ik ook veel mee over alle andere kanten van het het runnen van een bedrijf.

Wat ik al die jaren als assistent accountant gemerkt had maar waar ik toen niet zoveel mee kon, was de ondersteuning die ondernemers ook vaak misten op andere vlakken dan het stuk financieel en fiscaal.

Een rechterhand, iemand die de dingen oppakt waar ze zelf geen tijd of kennis van hebben, of waar ze simpelweg hun kostbare tijd niet aan willen spenderen. Dat was voor mij de reden om enkele jaren geleden als Virtueel Assistent aan de slag te gaan. Een ontzettend leuke en zeker ook leerzame tijd. En een schot in de roos, want ik zat binnen de korste keren vol met leuke klanten!

MAAR…!

Maar…

Hoewel ik het hartstikke leuk vond om mijn klanten op die manier van dienst te zijn, merkte ik dat er vanuit mijn klanten ook behoefte was aan een andere manier van ondersteuning.

Ondernemen is namelijk niet vast blijven zitten in je huidige manier van werken, maar ondernemen is vernieuwen, vooruitzien, ontwikkelen en steeds weer een stapje verder gaan.

Wat ik bij veel vrouwen terug zie komen, is dat ze blijven hangen in hoe hun bedrijf nu loopt, omdat ze moeite hebben met de balans vinden en prioriteiten stellen tussen tussen álles wat er rondom hun bedrijf en hun leven speelt. De klanten die je agenda bepalen, moeite met zichtbaarheid, want ‘wat zullen de mensen wel niet van mij denken’, een gezin en huishouden wat moet blijven draaien, en de verantwoordelijkheid hiervoor die je vanuit je vrouwzijn toch volledig op jouw schouders lijkt te moeten nemen. 

Wij vrouwen zijn een KEI in ons verstoppen achter de verantwoordelijkheden die we denken te hebben naar onze klanten en de mensen om ons heen. Tel daarbij op dat we gedurende ons leven zijn gevoed met allerlei overtuigingen, en dan heb je de perfecte manier om lekker te blijven hangen in de beginfase van je bedrijf. En dat vind ik zó jammer! 

Mijn vuurtje gaat daar dus behoorlijk van branden! Ik sta te popelen om jouw de inzichten te geven die je nodig hebt om afscheid te nemen van alles wat je niet meer dient. Om je een ander perspectief te geven en je daardoor te helpen om je volgende keuzes en route te bepalen.

Het is fijn om die weg dan alleen te moeten belopen, maar om iemand te hebben die je daarin kan ondersteunen en adviseren. Soms betekent dat sparren en inzichten krijgen, en soms betekent dat gewoon een liefdevolle maar toch flinke schop onder je hol krijgen.

Vind ik ook leuk om te doen 😉

Hoe dan?

Ik sta te trappelen om met jou te gaan werken! Want ik weet als geen ander hoeveel je kunt bereiken wanneer je de juiste persoon naast je hebt staan om op terug te vallen. 

Je zult van mij dan ook de volledige focus krijgen, zodat we het beste uit jou kunnen halen. Ik kijk niet naar één stukje van jouw bedrijf, maar ik geloof dat jouw resultaten en groei afhankelijk zijn van een heleboel factoren. 

Jouw mindset is daarin één van de belangrijkste dingen. Want wanneer jij zelf niet weet wat je wil, jezelf kleinhoudt door allerlei overtuigingen en je eigen groei saboteert, dan zullen we daar als eerste mee aan de slag moeten. Maar naast jouw mindset is ook je strategie belangrijk, want je kunt wel iets willen, maar als je niet duidelijk hebt hoe je daar gaat komen, blijf je gewoon lekker op de plek waar je was.  

Mijn financiële achtergrond is een mooie maar ook belangrijke aanvulling hierop. Want we kunnen wel praten over omzetdoelen, maar wanneer je vervolgens alles weer kwijt bent aan kosten en belastingen heb je onder de streep nog niets verdiend. 

Dus, waar wacht je op?

Stel je vraag!