Over Suus

Sinds enkele jaren ben ik zelf ondernemer. Maar ervaring met ondernemers heb ik al heel lang. Ik ben 11 jaar werkzaam geweest als assistent accountant en heb in die tijd veel geleerd over de financiële kant van het vak van ondernemen. En doordat ik verschillende succesvolle ondernemers in mijn directe familie heb, kreeg ik ook veel mee over alle andere kanten van het het runnen van een bedrijf.

Wat ik al die jaren als assistent accountant gemerkt had maar waar ik toen niet zoveel mee kon, was de ondersteuning die ondernemers ook vaak misten op andere vlakken dan het stuk financieel en fiscaal.

Een rechterhand, iemand die de dingen oppakt waar ze zelf geen tijd of kennis van hebben, of waar ze simpelweg hun kostbare tijd niet aan willen spenderen. Dat was voor mij de reden om enkele jaren geleden als Virtueel Assistent aan de slag te gaan. Een ontzettend leuke en zeker ook leerzame tijd. En een schot in de roos, want ik zat binnen de korste keren vol met leuke klanten!

 

Maar…

Hoewel ik het hartstikke leuk vond om mijn klanten op die manier van dienst te zijn, merkte ik dat er vanuit mijn klanten ook behoefte was aan een andere manier van ondersteuning.

Wat ik bij iedereen terug zie komen, is de behoefte aan een klankbord. Iemand die je de dingen vanuit een andere kant kan laten zien, die je een ander perspectief kan geven en je daardoor kan helpen om je volgende keuzes en route te bepalen.

Ondernemen is namelijk niet vast blijven zitten in je huidige manier van werken, maar ondernemen is vernieuwen, vooruitzien, ontwikkelen en steeds weer een stapje verder gaan.

Het is fijn om die weg dan niet alleen te moeten belopen, maar om iemand te hebben die je daarin kan ondersteunen en adviseren. Soms betekent dat sparren en inzichten krijgen, en soms betekent dat gewoon een flinke schop onder je hol krijgen.

Vind ik ook leuk om te doen 😉

Hoe dan?

Ik sta te trappelen om met jou te gaan werken! Want ik weet als geen ander hoeveel je kunt bereiken wanneer je de juiste persoon naast je hebt staan om op terug te vallen. 

Je zult van mij dan ook de volledige focus krijgen, zodat we het beste uit jou kunnen halen. Ik kijk niet naar één stukje van jouw bedrijf, maar ik geloof dat jouw resultaten en groei afhankelijk zijn van een heleboel factoren. 

Jouw mindset is daarin één van de belangrijkste dingen. Want wanneer jij zelf niet weet wat je wil, jezelf kleinhoudt door allerlei overtuigingen en je eigen groei saboteert, dan zullen we daar als eerste mee aan de slag moeten. Maar naast jouw mindset is ook je strategie belangrijk, want je kunt wel iets willen, maar als je niet duidelijk hebt hoe je daar gaat komen, blijf je gewoon lekker op de plek waar je was.  

Mijn financiële achtergrond is een mooie maar ook belangrijke aanvulling hierop. Want we kunnen wel praten over omzetdoelen, maar wanneer je vervolgens alles weer kwijt bent aan kosten en belastingen heb je onder de streep nog niets verdiend. 

Dus, waar wacht je op?

Stel je vraag!